Na Super Mario Run en Fire Emblem Heroes lijken ze bij Nintendo de smaak te pakken te hebben. Het Japanse bedrijf komt dit jaar met een nieuwe Mario game; Mario Kart Tour.

Hoe Nintendo de titel naar mobiel gaat vertalen is nog niet helemaal bekend. Super Mario Run werd de eerste titel waarin je het spel met één hand kon spelen. Simpelweg door te swypen gaf je opdrachten terwijl Mario door een level rende.

Super Mario Kart is een echte button pusher. Ook hier zal Nintendo goed na moeten denken hoe het de ervaring op mobile leuk kan houden. De interface van smartphones is immers veel beperkter dan een controller. We zijn dus erg benieuwd hoe Nintendo dit oplost met Mario Kart Tour.

Hoewel Nintendo enorme successen boekt met de Nintendo Switch, lijkt het erop dat Nintendo niet al haar eieren in één mandje wilt leggen. Daarom blijft het bedrijf in mobiel investeren. Bovendien is Nintendo één van de weinige merken die er mee weg komt om een tientje te vragen voor haar games. En dat zijn ze nog waard ook.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.