Nintendo brengt Mario Kart naar Android en iOS

Mario Kart kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Na Super Mario Run en Fire Emblem Heroes lijken ze bij Nintendo de smaak te pakken te hebben. Het Japanse bedrijf komt dit jaar met een nieuwe Mario game; Mario Kart Tour.

Hoe Nintendo de titel naar mobiel gaat vertalen is nog niet helemaal bekend. Super Mario Run werd de eerste titel waarin je het spel met één hand kon spelen. Simpelweg door te swypen gaf je opdrachten terwijl Mario door een level rende.

Super Mario Kart is een echte button pusher. Ook hier zal Nintendo goed na moeten denken hoe het de ervaring op mobile leuk kan houden. De interface van smartphones is immers veel beperkter dan een controller. We zijn dus erg benieuwd hoe Nintendo dit oplost met Mario Kart Tour.

Hoewel Nintendo enorme successen boekt met de Nintendo Switch, lijkt het erop dat Nintendo niet al haar eieren in één mandje wilt leggen. Daarom blijft het bedrijf in mobiel investeren. Bovendien is Nintendo één van de weinige merken die er mee weg komt om een tientje te vragen voor haar games. En dat zijn ze nog waard ook.

Mario Kart kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram