GadgetGear.nl

Hasbro experimenteert met eigen Kickstarter voor speelgoed

Ook Hasbro gaat in de crowdfunding. Niet op een regulier platform, maar op het eigen Haslab. Daarmee volgt de speelgoedmaker in zekere zin LEGO dat met LEGO Ideas bijzondere, vaak duurdere, speelsets ontwikkeld.

Met Haslab gaat het Hasbro om het creëren van ultieme collectebles. De eerste creatie is Jabba’s Sail Barge uit Star Wars. Dit nieuwe stuk speelgoed komt uit de 3.75 inch lijn van Star Wars speelgoed. Daarmee wordt dit schip zo’n 120CM lang en zo’n 40CM hoog. En je krijgt eer alleen het karakter van Jabba bij. Verdere vulling van het schip moet je nog gewoon in de winkel kopen.

Haslabs heeft zo’n twee maanden de tijd om pre-orders op de Jabba’s Sail Barge te verzamelen. Er zijn er 5.000 nodig om de productie te starten. In de pre-order betaal je $500 voor dit enorme stuk plastic.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten