Arjan Olsder
Arjan Olsder

Hasbro experimenteert met eigen Kickstarter voor speelgoed

Ook Hasbro gaat in de crowdfunding. Niet op een regulier platform, maar op het eigen Haslab. Daarmee volgt de speelgoedmaker in zekere zin LEGO dat met LEGO Ideas bijzondere, vaak duurdere, speelsets ontwikkeld.

Met Haslab gaat het Hasbro om het creëren van ultieme collectebles. De eerste creatie is Jabba’s Sail Barge uit Star Wars. Dit nieuwe stuk speelgoed komt uit de 3.75 inch lijn van Star Wars speelgoed. Daarmee wordt dit schip zo’n 120CM lang en zo’n 40CM hoog. En je krijgt eer alleen het karakter van Jabba bij. Verdere vulling van het schip moet je nog gewoon in de winkel kopen.

Haslabs heeft zo’n twee maanden de tijd om pre-orders op de Jabba’s Sail Barge te verzamelen. Er zijn er 5.000 nodig om de productie te starten. In de pre-order betaal je $500 voor dit enorme stuk plastic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.