GadgetGear.nl

Hasbro experimenteert met eigen Kickstarter voor speelgoed

Ook Hasbro gaat in de crowdfunding. Niet op een regulier platform, maar op het eigen Haslab. Daarmee volgt de speelgoedmaker in zekere zin LEGO dat met LEGO Ideas bijzondere, vaak duurdere, speelsets ontwikkeld.

Met Haslab gaat het Hasbro om het creëren van ultieme collectebles. De eerste creatie is Jabba’s Sail Barge uit Star Wars. Dit nieuwe stuk speelgoed komt uit de 3.75 inch lijn van Star Wars speelgoed. Daarmee wordt dit schip zo’n 120CM lang en zo’n 40CM hoog. En je krijgt eer alleen het karakter van Jabba bij. Verdere vulling van het schip moet je nog gewoon in de winkel kopen.

Haslabs heeft zo’n twee maanden de tijd om pre-orders op de Jabba’s Sail Barge te verzamelen. Er zijn er 5.000 nodig om de productie te starten. In de pre-order betaal je $500 voor dit enorme stuk plastic.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten