GadgetGear.nl

De FRITZ!Box 6890 LTE zet in op 4G Internet thuis

Afgelopen maand wist T-Mobile op te vallen met haar 4G voor Thuis abonnementen. Bij AVM spelen ze daar mooi op in. Daar lanceerden ze de FRITZ!Box 6890 LTE met 4G ondersteuning.

De FRITZ!Box 6890 LTE is een combinatie modem/router voor zowel 3G/4G als een vaste lijn. Daarbij kan het modem zelf schakelen tussen de beste verbinding voor de taak. Ideaal voor iedereen in het buitengebied.

Verder biedt de FRITZ!Box 6890 LTE de basics die je mag verwachten. 2.4GHz en 5GHz WiFi, maar ook een DECT basisstation. Je kunt dus ook jouw vaste telefoonlijn managen vanaf de router evenals smart home producten op basis van DECT. Denk bijvoorbeeld aan de smart home producten van Gigaset en Fritz zelf.

Een andere opvallende functie is gericht op de smartphone gebruiker. Wanneer je via de Fritz!Box app belt, kun je met je smartphone over de vaste lijn naar buiten bellen. Handig voor ZZP’ers die een vaste lijn willen gebruiken, maar niet altijd thuis zijn.

Via de USB 3.0 aansluiting op de FRITZ!Box 6890 LTE is het mogelijk het apparaat in te zetten als NAS systeem.

Beschikbaarheid

De FRITZ!Box 6890 LTE gaat €369 kosten.

kopen
→ Check de prijs bij Bol.com
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten