Er zijn inmiddels al heel wat 360-graden camera’s en YouTube staat vol met filmpjes waarbij mensen die onhandig vasthouden. De Fitt360 is de eerste oplossing waarbij je zelf in ieder geval niet meer in beeld hoeft te komen.

De Fit360 is een 360-graden camera die je als een nekband draagt. Hierdoor filmen de camera’s bijna op ooghoogte en krijg je een veel realistischer beeld. Daarnaast hou je jouw handen vrij voor andere zaken die belangrijk zijn.

De band bestaat uit drie camera’s. Met behulp van de quick-capture knop worden beelden direct vastgelegd. Het idee is dat je ze daarna meteen beschikbaar hebt of… de beelden direct streamt op social media. Zo kan de wereld jou leven met jou meebeleven.

Naast camera’s, bevat de Fitt360 ook een setje in-ear oordopjes. Je kunt hem dus ook als bluetooth headset gebruiken.

Beschikbaarheid

De Fitt360 staat momenteel op Kickstarter voor $396. De makers achter de camera hebben al een flinke financiële bijdrage ontvangen van Lotte Accelerator en Samsung.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.