Terwijl de Bitcoin is ingezakt tot een waarde van $6.000, is er meer slecht nieuws voor crypto valuta. Drie Amerikaanse banken, Bank of America, JP Morgan Chase en Citigroup, trekken ten strijden tegen het nieuwe geld.

De drie banken Bank of America, JP Morgan Chase en Citigroup hebben hun intenties gisteren wereldkundig gemaakt. De drie staan het niet meer toe dan gebruikers van hun creditcards crypto munten kopen.

Bank of America, JP Morgan Chase en Citigroup sluiten daarbij aan bij het initiatief van de eveneens Amerikaanse banken Capital One en Discover. Toch laat de Bank of America wel weten dat het met een gewone betaalpas wel mogelijk blijft crypto valuta te kopen. Gewone betaalpassen zijn zogenaamde debit kaarten waar in theorie geen schulden mee worden opgebouwd. Bij credit kaarten wordt pas later gekeken hoeveel geld de gebruiker heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.