GadgetGear.nl

Bank of America, JP Morgan Chase en Citigroup strijden tegen de Bitcoin

Terwijl de Bitcoin is ingezakt tot een waarde van $6.000, is er meer slecht nieuws voor crypto valuta. Drie Amerikaanse banken, Bank of America, JP Morgan Chase en Citigroup, trekken ten strijden tegen het nieuwe geld.

De drie banken Bank of America, JP Morgan Chase en Citigroup hebben hun intenties gisteren wereldkundig gemaakt. De drie staan het niet meer toe dan gebruikers van hun creditcards crypto munten kopen.

Bank of America, JP Morgan Chase en Citigroup sluiten daarbij aan bij het initiatief van de eveneens Amerikaanse banken Capital One en Discover. Toch laat de Bank of America wel weten dat het met een gewone betaalpas wel mogelijk blijft crypto valuta te kopen. Gewone betaalpassen zijn zogenaamde debit kaarten waar in theorie geen schulden mee worden opgebouwd. Bij credit kaarten wordt pas later gekeken hoeveel geld de gebruiker heeft.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten