De Italiaanse site van LG heeft laten weten dat LG G6 gebruikers toegang krijgen tot Android 8. LG was het vlaggenschip dat LG begin 2017 op de markt bracht. Het was het eerste grote toestel met 18:9 display.

Later in het jaar volgde de LG V30. Die Android smartphone heeft in veel regio’s rond de wereld al een update naar Android 8 Oreo ontvangen. De LG G6 is komende zomer aan de beurt. De Italianen geven aan dat de update rond juni verwacht mag worden.

De LG G6 verscheen oorspronkelijk met Android 7. Het was het eerste toestel van een groot merk met 18:9 display. Daarmee zette LG duidelijk de trend. Daarnaast was LG ook het eerste grote merk in Europa met afgeronde hoeken op het display. Iets dat ook vrijwel ieder merk nu doet.

Toch was de introductie een gewaagde zet van LG. Het toestel beschikte nog niet over de snelle Qualcomm Snapdragon 835 chipset waar andere vlaggenschepen wel mee op de markt kwamen. Toch was de gebruikservaring behoorlijk goed. LG liet zien dat de nieuwste chipset niet voor iedereen van belang hoeft te zijn.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.