Net als de bekende USB-C hub van Hyper, is deze hub vooral gericht op de Apple gebruiker. Immers, gemaakt voor de iPhone en in lijn met het ontwerp van Apple’s MacBook lijn.

De HyperDrive 8-in-1 USB-C Hub + 7.5W Qi Wireless Charger iPhone Stand maakt het mogelijk jouw iPhone draadloos te laden. Daarnaast levert de hub een 4K HDMI aansluiting, gigabit ethernet, microSD, SD, USB 3.1 (3x) en nog een USB-C aansluiting met stroomvoorziening.

Toch hoef je als Android gebruiker niet geheel te treuren. De lader maakt gebruik van de vier grote standaarden. De kans is dus groot dat hij Android smartphones ook zal laden. De positie van de qi spoel in de smartphone zal hierin belangrijk zijn. Via een LCD display kun je op de lader zien of de smartphone wordt geladen en hoe snel dit gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.