GadgetGear.nl

Hyper introduceert 8-in-1 Hyperdrive iPhone hub

Net als de bekende USB-C hub van Hyper, is deze hub vooral gericht op de Apple gebruiker. Immers, gemaakt voor de iPhone en in lijn met het ontwerp van Apple’s MacBook lijn.

De HyperDrive 8-in-1 USB-C Hub + 7.5W Qi Wireless Charger iPhone Stand maakt het mogelijk jouw iPhone draadloos te laden. Daarnaast levert de hub een 4K HDMI aansluiting, gigabit ethernet, microSD, SD, USB 3.1 (3x) en nog een USB-C aansluiting met stroomvoorziening.

Toch hoef je als Android gebruiker niet geheel te treuren. De lader maakt gebruik van de vier grote standaarden. De kans is dus groot dat hij Android smartphones ook zal laden. De positie van de qi spoel in de smartphone zal hierin belangrijk zijn. Via een LCD display kun je op de lader zien of de smartphone wordt geladen en hoe snel dit gaat.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten