We zitten nog vroeg in het jaar, maar de hele line-up voor 2018 van Motorola lijkt al op straat te liggen. De mensen van DroidLife lijken de renders van de apparaten al boven water te hebben.

De lek is bijzonder. Normaal lekken dit soort plaatjes enkele dagen tot enkele weken voor de release. Nu zien we smartphones die pas over maanden op de markt zouden komen. Een groot nadeel omdat concurrenten zich nu beter kunnen wapenen tegen de releases van het merk.

De Moto Z3 is qua achterkant verrassend. Motorola moet de achterkant en de vorm van de Z series gelijk houden om compatibility met alle Moto Mods te garanderen. Op de renders zien we een nieuwe contactstrook. Zeer waarschijnlijk backward compatbile met de originele. Toch is het een aanwijzing dat er mogelijk krachtiger Moto Mods verschijnen. Het display meet 6 inch. Mogelijk zit de vingerafdruksensor in het display verwerkt. Het zit in ieder geval niet meer onder het display. Ook lijken er twee camera’s voor te zitten, dus gezichtsherkenning.

Echt bijzonder wordt het met de Moto X5. Dit nieuwe high-end toestel krijgt een heel bijzonder 5,9 inch display mee. Het toestel lijkt namelijk een vergelijkbaar display te krijgen als het display dat in de Apple iPhone X zit. Met een notch aan de bovenkant voor de speaker en camera’s. De dubbele camera wijst erop dat er ook gezichtsherkenning in zit. Bovendien claimt Motorola in dit toestel aanwezigheid van haar Smart Ai. Mogelijk komt ook hier de vingerafdruksensor in het display te zitten.

De onderkant van de markt wordt dit jaar voorzien van de Motorola Moto G6 series. Deze serie bestaat uit de Moto G6 en de Moto G6 Play. op de afbeeldingen van Droidlife lijken indicators te zijn verwijderd om de bron te beschermen. Vandaar de vage vlekken.

Volgens de site krijgen beiden een andere chipset. De Moto G6 zal op de Qualcomm Snapdragon 450 draaien terwijl de Moto G6 Plus op de Qualcomm Snapdragon 630 draait.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.