GadgetGear.nl

CES: XYZprinting komt met eigen 3D pen

XYZprinting staat al jaren bekend als prijsvechter onder de 3D printers. Hoewel de techniek vergelijkbaar is, leek de wereld van de 3D pen toch aan ze voorbij te gaan. Niet langer, want hier is de Da Vinci 3D Pen Cool.

De Da Vinci 3D Pen Cool van XYZprinting is een 3D pen zoals we die van velen zien. Feitelijk is het een extruder voor in de hand waar je PLA plastics doorheen voert. Door de snelheid van beweging bepaal je de dikte. In theorie is het mogelijk om in 3D te tekenen, maar veel gebruikers van 3D pennen tekenen eerst 2D objecten. Deze worden later met de pen aan elkaar vastgezet.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

XYZprinting is en blijft een prijsvechter. Deze pen moet dan ook voor $45 in de schappen komen te liggen. Tegen de tijd dat het pennetje in Europa is, verwachten we dat hij ook nog onder de €50 zal blijven.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten