Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: XYZprinting komt met eigen 3D pen

XYZprinting staat al jaren bekend als prijsvechter onder de 3D printers. Hoewel de techniek vergelijkbaar is, leek de wereld van de 3D pen toch aan ze voorbij te gaan. Niet langer, want hier is de Da Vinci 3D Pen Cool.

De Da Vinci 3D Pen Cool van XYZprinting is een 3D pen zoals we die van velen zien. Feitelijk is het een extruder voor in de hand waar je PLA plastics doorheen voert. Door de snelheid van beweging bepaal je de dikte. In theorie is het mogelijk om in 3D te tekenen, maar veel gebruikers van 3D pennen tekenen eerst 2D objecten. Deze worden later met de pen aan elkaar vastgezet.

XYZprinting is en blijft een prijsvechter. Deze pen moet dan ook voor $45 in de schappen komen te liggen. Tegen de tijd dat het pennetje in Europa is, verwachten we dat hij ook nog onder de €50 zal blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.