CES: XYZprinting komt met eigen 3D pen

XYZprinting staat al jaren bekend als prijsvechter onder de 3D printers. Hoewel de techniek vergelijkbaar is, leek de wereld van de 3D pen toch aan ze voorbij te gaan. Niet langer, want hier is de Da Vinci 3D Pen Cool.

De Da Vinci 3D Pen Cool van XYZprinting is een 3D pen zoals we die van velen zien. Feitelijk is het een extruder voor in de hand waar je PLA plastics doorheen voert. Door de snelheid van beweging bepaal je de dikte. In theorie is het mogelijk om in 3D te tekenen, maar veel gebruikers van 3D pennen tekenen eerst 2D objecten. Deze worden later met de pen aan elkaar vastgezet.

XYZprinting is en blijft een prijsvechter. Deze pen moet dan ook voor $45 in de schappen komen te liggen. Tegen de tijd dat het pennetje in Europa is, verwachten we dat hij ook nog onder de €50 zal blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram