Logo GadgetGear.nl
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Vuzix lanceert Alexa bril

Vuzix maakt al jaren slimme AR brillen, maar lijkt dit jaar toch echt door te willen breken in de consumentenmarkt. Dit gaat het merk onder anderen doen met een slimme bril met ondersteuning voor Amazon’s Alexa.

Of je nu binnen of buiten bent , je kunt met de bril overal vragen stellen aan Alexa. De feedback krijg je dan onder anderen op het display in de bril. Amazon heeft dit jaar voor het eerste Echo apparaten met display uitgebracht. Zeer waarschijnlijk maakt de bril gebruik van dezelfde techniek om antwoorden weer te geven.

De eerste brillen zullen nog rond de duizend dollar per stuk gaan kosten. Met een jaar hoopt Vuzix dit soort brillen voor minder dan $500 te verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.