GadgetGear.nl

CES: Vuzix lanceert Alexa bril

Vuzix maakt al jaren slimme AR brillen, maar lijkt dit jaar toch echt door te willen breken in de consumentenmarkt. Dit gaat het merk onder anderen doen met een slimme bril met ondersteuning voor Amazon’s Alexa.

Of je nu binnen of buiten bent , je kunt met de bril overal vragen stellen aan Alexa. De feedback krijg je dan onder anderen op het display in de bril. Amazon heeft dit jaar voor het eerste Echo apparaten met display uitgebracht. Zeer waarschijnlijk maakt de bril gebruik van dezelfde techniek om antwoorden weer te geven.

De eerste brillen zullen nog rond de duizend dollar per stuk gaan kosten. Met een jaar hoopt Vuzix dit soort brillen voor minder dan $500 te verkopen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten