CES: Vuzix lanceert Alexa bril

Vuzix maakt al jaren slimme AR brillen, maar lijkt dit jaar toch echt door te willen breken in de consumentenmarkt. Dit gaat het merk onder anderen doen met een slimme bril met ondersteuning voor Amazon’s Alexa.

Of je nu binnen of buiten bent , je kunt met de bril overal vragen stellen aan Alexa. De feedback krijg je dan onder anderen op het display in de bril. Amazon heeft dit jaar voor het eerste Echo apparaten met display uitgebracht. Zeer waarschijnlijk maakt de bril gebruik van dezelfde techniek om antwoorden weer te geven.

De eerste brillen zullen nog rond de duizend dollar per stuk gaan kosten. Met een jaar hoopt Vuzix dit soort brillen voor minder dan $500 te verkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram