Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Toshiba Symbia combineert een beveiligingscamera met Alexa

Alexa, we zien haar ook overal. Tijdens de CES laat Toshiba een wel heel opvallende combinatie met Alexa zien; een beveiligingscamera. De markt voor beveiligingscamera’s voor in huis lijkt booming en Toshiba heeft hier een mogelijkheid gevonden om op te vallen.

Maar Toshiba houdt het niet bij Amazon Alexa alleen. De beveiligingscamera kan ook worden gebruikt als intercom en smart home hub. Toshiba voorziet de camera namelijk ook van een Z-Wave en Zigbee hub. Daarmee krijgt deze camera in theorie dezelfde mogelijkheden als de Amazon Echo Plus speaker. Nouja, met een camera erbij dan.

De camera zelf is ook niet mis. Toshiba voorziet de Symbia van een Full HD 1080p optische sensor. Speciaal voor Alexa zou er ook wat extra aandacht geschonken zijn aan de kwaliteit van de speakers in de Toshiba Symbio, maar details ontbreken nog. Net als een prijskaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.