GadgetGear.nl

CES: Razer’s Linda maakt van de smartphone een laptop

Hoewel het al jaren kan, zijn er weinig Android gebruikers die dit al weten; je kunt gewoon USB apparaten op jouw smartphone of tablet aansluiten. Dus ook toetsenbord, muis, display etc.

Razer maakt hier tijdens de CES handig gebruik van door Project Linde te introduceren. Project Linda is feitelijk een laptopbehuizing met daarin vooral een USB hub, USB geluidskaart, USB Display driver met 13,3 inch 120Hz QHD display, USB toetsenbord etc. Het idee is echt briljant.

Wanneer je de Razer Linda en de Razer Phone in huis hebt gehaald, schuif je de Razer Phone op de plek waar normaal het touchpad zit. Daar zal de smartphone dienst doen als touchpad, met LCD display. Dus net even wat slimmer. Alle reguliere apps en games worden afgespeeld op het display van de Project Linda laptop. Alle rekenkracht blijft uit de Razer Phone komen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Met project Linda kunnen we de Razer Phone al voorzichtig bestempelen tot een modulaire Android smartphone. De volgende stop zou een console behuizing kunnen zijn. Je klikt jouw smartphone erin, pakt de controller en speelt jouw Android games gewoon op de TV.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten