GadgetGear.nl

CES: Philips SmartSleep verbetert de slaap met geluidsgolven

Philips Healtcare maakt al jaren producten voor mensen die leiden aan slaapapneu. Ook deze CES introduceerde Philips hier een compleet nieuw platform voor. Maar als je wel beter wilt slapen en ademhaling geen probleem is? Dan zou Philips SmartSleep de oplossing kunnen zijn.

Philips SmartSleep is een nieuwe slaaptracker van Philips. In tegenstelling tot andere sleeptrackers, is de manier van meten echt anders en kan de Philips SmartSleep de slaap ook echt beïnvloeden.

Het gaat namelijk allemaal om de diepe slaap of ‘trage-golf-slaap’. Daar lijk je voor de dag erop echt jouw energie uit te putten. Philips heeft ontdekt dat deze form van slaap te beïnvloeden is met geluiden.

Met behulp van twee sensoren in de Philips Smart Sleep kan Philips meten in welk slaapgebied je zit. Om de overgang naar de diepe sleep te vergemakkelijken kan de hoofdband van de Philips SmartSleep witte ruis laten horen. Hierdoor moet het apparaat je gemakkelijker naar die diepe slaap toe krijgen en je hierin houden.

Naast de Philips SmartSleep komt het bedrijf ook met de Philips DreamFamily. Dat is een suite aan oplossingen voor patiënten die leiden aan een slaapapneu.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.