Philips Avent Ugrow
Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Philips Avent Ugrow gaat Alexa ondersteunen

Philips is al even bezig met haar Ugrow platform; een compleet ecosysteem van handige gadgets en apps om alles rond baby’s bij te houden. Dit jaar lijkt Philips de samenwerking met andere partijen op te zoeken.

Zo presenteerde het merk tijdens de CES de samenwerking met de Amerikaanse zorgdienst American Well. Daarmee kunnen Amerikanen via het Ugrow platform direct advies krijgen van professionals op het moment dat ze met vragen zitten.

Daarnaast zal het platform gaan samenwerken met Amazon’s virtuele assistent Alexa. Of dit met skills zal zijn of dat Philips daadwerkelijk de assistent in haar hardware gaat integreren is niet duidelijk. Bij gebruik van skills zal het mogelijk zo zijn dat je aan Alexa kunt vragen wat het ideale volgende voedingsmoment is voor de baby. Het Avent voedingssysteem houdt dit namelijk voor je bij en brengt de beste voedingsmomenten in kaart.

Avent Ugrow kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.