GadgetGear.nl

CES: Nuance lanceert een virtuele assistent die Alexa en Google Home laat samenwerken

Nuance is een bedrijf dat al jaren stembesturingen maakt voor allerlei soft- en hardware. Het bedrijf ziet de laatste jaren hoe assistenten zoals Alexa, Siri en Google populairder aan het worden zijn, maar ook de uitdaging. Hoe onthoud je als gebruiker al die commando’s?

Daarom komt Nuance met haar Cognitive Arbitrator. De Cognitive Arbitrator van Nuance luistert naar je en evalueert op basis van jouw vraag of opdracht welke assistent het beste geschikt is om deze uit te voeren. De taak wordt dan keurig doorgegeven. De Cognitive Arbitrator van Nuance zou veel beter in staat zijn om normale taal te herkennen en om te zetten in commando’s.

Ook denkt Nuance met haar Cognitive Arbitrator dat spraakcommando’s veel complexer kunnen worden met deze technologie. Een voorbeeld van Nuance zelf is: ‘Bestel na mijn laatste vergadering van vandaag de Chinese gerechten die ik altijd neem.’ De spraakassistent moet dus uitzoeken wanneer de laatste vergadering afgelopen is en op dat moment de bestelling plaatsen. Of misschien iets eerder zodat je niet al te lang hoeft te wachten ;-).

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten