Nuance is een bedrijf dat al jaren stembesturingen maakt voor allerlei soft- en hardware. Het bedrijf ziet de laatste jaren hoe assistenten zoals Alexa, Siri en Google populairder aan het worden zijn, maar ook de uitdaging. Hoe onthoud je als gebruiker al die commando’s?

Daarom komt Nuance met haar Cognitive Arbitrator. De Cognitive Arbitrator van Nuance luistert naar je en evalueert op basis van jouw vraag of opdracht welke assistent het beste geschikt is om deze uit te voeren. De taak wordt dan keurig doorgegeven. De Cognitive Arbitrator van Nuance zou veel beter in staat zijn om normale taal te herkennen en om te zetten in commando’s.

Ook denkt Nuance met haar Cognitive Arbitrator dat spraakcommando’s veel complexer kunnen worden met deze technologie. Een voorbeeld van Nuance zelf is: ‘Bestel na mijn laatste vergadering van vandaag de Chinese gerechten die ik altijd neem.’ De spraakassistent moet dus uitzoeken wanneer de laatste vergadering afgelopen is en op dat moment de bestelling plaatsen. Of misschien iets eerder zodat je niet al te lang hoeft te wachten ;-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.