CES: Linksys introduceert de WeMo bridge voor Apple HomeKit

Ben jij jouw huis helemaal Siri proof aan het maken? Dan kun je binnenkort ook WeMo hardware van Linksys gebruiken. In plaats van nieuwe versies van bestaande hardware uit te brengen, kiest Linksys er heel slim voor om een Apple HomeKit bridge uit te brengen.

Het gebruik van de Apple HomeKit bridge voorkomt dus dat alle WeMo hardware met nieuwe chips moet worden uitgerust. Alle 2 miljoen verkochte WeMo apparaten zijn dus compatible te maken door simpelweg de WeMo bridge in het netwerk op te nemen. De verschillende WeMo apparaten zijn dan ook onder te brengen in verschillende kamers en groepen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.