CES: LG trapt af met 8K TV’s

Eind 2016 waren Sony en Panasonic al druk met de ontwikkeling van de 8K video standaard. Tijdens de CES zal LG haar eerste 8K TV laten zien, met een diagonaal van 88 inch.

LG zal haar nieuwe 88 inch 8K TV meenemen naar de CES in Las Vegas, waar de pers hem voor het eerst mag zien. Zoals je van het bedrijf mag verwachten, gaat het om een OLED TV. Qua positionering zou dit de opvolger zijn op het 77 inch 4K OLED paneel van LG.

We kunnen nog niet eens 4K TV op de kabel kijken, laat staan dat we nog maar net 4K Blu-Rays aan kunnen schaffen. Toch laat LG hier al zien wat de toekomst brengt en dat de stap van 4K naar 8K een stuk sneller lijkt te gaan dan de stap van Full-HD naar 4K.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.