LG heeft wederom een grote pre-CES aankondiging gedaan. Iets wat LG steeds vaker doet om in een nieuws luwe periode al flink de aandacht te pakken. Ditmaal met een sterke HU80KA 4K projector die een display van 150 inch kan projecteren.

De compacte beamer is ontwikkeld voor in de huiskamer, gewoon om op de grond te zetten. Dus geen geklooi meer met plafondbeugels. Tenzij je dat toch wilt, want plafondmontage blijft tot de mogelijkheden behoren. Het 4K beeld dat deze HU80KA projector op het scherm zet, heeft een doorsnede van 150 inch en ondersteunt HDR. Met 2.500 lumen is de projector ook nog eens zeer sterk.

LG heeft de HU80KA voorzien van twee 7 watt speakers voor stereogeluid, mocht je nog geen mooie speaker in huis hebben. Speakers kunnen via optisch, HDMI en bluetooth worden verbonden.

Prijs en beschikbaarheid voor de LG HU80KA zijn nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.