Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: HyperX introduceert drie nieuwe gaming accessoires

HyperX introduceerde eerder deze week al geheugenmodules met infrarood communicatie. Daarnaast blijkt HyperX ook een nieuw toetsenbord, muis en headset te hebben meegenomen.

HyperX Cloud Flight draadloze headset

De HyperX Cloud Flight draadloze headset is een headset met een gebruiksduur van 30 uur. HyperX claimt hiermee de langste accuduur onder de draadloze headsets voor gamers. De HyperX Cloud Flight draadloze headset is een over-ear headset met draaischarnieren boven de oorschelpen. Deze kunnen hierdoor 90-graden draaien.

De headset bevan 50mm drivers waardoor deze aardig wat geluidsdruk kan opbouwen. Voor snelle weergave van audio wordt gebruik gemaakt van 2.4GHz. De headset is gecertificeerd voor Teamspeak en Discord. De verlichting is instelbaar en er komen versies voor PC en PS4.

HyperX Alloy Elite RGB mechanische toetsenbord

Het HyperX Alloy Elite RGB mechanische toetsenbord is het eerste volledig uitgeruste toetsenbord van HyperX. Met behulp van de NGenuity software zijn alle LED’s aan te sturen. De verlichtingsprofielen kunnen direct in het geheugen van het toetsenbord worden opgeslagen. Het toetsenbord ligt op een stalen frame. Het toetsenbord bevat ook mediaknoppen en een USB 2.0 poort.

HyperX Pulsefire Surge RGB muis

De nieuwe lijn accessoires wordt afgesloten met de HyperX Pulsefire Surge RGB muis. Een muis met een Pixart 3389 sensor die een nauwkeurigheid kent tot 16.000 DPI. De switches onder de knoppen komen van Omron.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.