GadgetGear.nl

CES: HyperX introduceert drie nieuwe gaming accessoires

HyperX introduceerde eerder deze week al geheugenmodules met infrarood communicatie. Daarnaast blijkt HyperX ook een nieuw toetsenbord, muis en headset te hebben meegenomen.

HyperX Cloud Flight draadloze headset

De HyperX Cloud Flight draadloze headset is een headset met een gebruiksduur van 30 uur. HyperX claimt hiermee de langste accuduur onder de draadloze headsets voor gamers. De HyperX Cloud Flight draadloze headset is een over-ear headset met draaischarnieren boven de oorschelpen. Deze kunnen hierdoor 90-graden draaien.

De headset bevan 50mm drivers waardoor deze aardig wat geluidsdruk kan opbouwen. Voor snelle weergave van audio wordt gebruik gemaakt van 2.4GHz. De headset is gecertificeerd voor Teamspeak en Discord. De verlichting is instelbaar en er komen versies voor PC en PS4.

HyperX Alloy Elite RGB mechanische toetsenbord

Het HyperX Alloy Elite RGB mechanische toetsenbord is het eerste volledig uitgeruste toetsenbord van HyperX. Met behulp van de NGenuity software zijn alle LED’s aan te sturen. De verlichtingsprofielen kunnen direct in het geheugen van het toetsenbord worden opgeslagen. Het toetsenbord ligt op een stalen frame. Het toetsenbord bevat ook mediaknoppen en een USB 2.0 poort.

HyperX Pulsefire Surge RGB muis

De nieuwe lijn accessoires wordt afgesloten met de HyperX Pulsefire Surge RGB muis. Een muis met een Pixart 3389 sensor die een nauwkeurigheid kent tot 16.000 DPI. De switches onder de knoppen komen van Omron.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten