Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: HyperX introduceert computergeheugen met infrarood technologie

De mensen van Kingston’s HyperX hebben een radicaal nieuw idee meegenomen naar de CES. Kingston introduceert daar DDR4 RGB geheugen met infrarood technologie aan boord om verlichting aan te sturen.

Er ontstaan steeds meer verlichtingssystemen voor gamers om hun rigs mee op te laten vallen. Ook verlichting op de geheugenbanken is al lang niets nieuws meer. Ook niet bij HyperX waar ze al jaren computergeheugen produceren.

In de nieuwe modules plaatst Kingston ook infrarood LED’s. Op die manier kunnen de DDR4 geheugenbanken ook andere verlichting in de computerkast gaan aansturen. Hierdoor moet het gemakkelijker worden om verlichting en lichteffecten synchroon te laten functioneren.

Het geheugen van Kingston is al aan te sturen met ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion en MSI Mysic Light Sync zodat je niet weer een extra stukje software hoeft te installeren. Kastenmaker In-Win is één van de eersten die het mogelijk maakt de kastverlichting door de geheugenbanken van Kingston aan te laten sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.