GadgetGear.nl

CES: HyperX introduceert computergeheugen met infrarood technologie

De mensen van Kingston’s HyperX hebben een radicaal nieuw idee meegenomen naar de CES. Kingston introduceert daar DDR4 RGB geheugen met infrarood technologie aan boord om verlichting aan te sturen.

Er ontstaan steeds meer verlichtingssystemen voor gamers om hun rigs mee op te laten vallen. Ook verlichting op de geheugenbanken is al lang niets nieuws meer. Ook niet bij HyperX waar ze al jaren computergeheugen produceren.

In de nieuwe modules plaatst Kingston ook infrarood LED’s. Op die manier kunnen de DDR4 geheugenbanken ook andere verlichting in de computerkast gaan aansturen. Hierdoor moet het gemakkelijker worden om verlichting en lichteffecten synchroon te laten functioneren.

Het geheugen van Kingston is al aan te sturen met ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion en MSI Mysic Light Sync zodat je niet weer een extra stukje software hoeft te installeren. Kastenmaker In-Win is één van de eersten die het mogelijk maakt de kastverlichting door de geheugenbanken van Kingston aan te laten sturen.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten