DJI heeft twee nieuwe camera stabilizers meegenomen naar de CES. De Osmo Mobile 2 is gemaakt voor smartphones. Daarnaast is de Ronin-S ontwikkeld voor zwaardere camera’s van systeemcamera’s tot DSLR’s.

DJI Osmo Mobile 2

Waar vergelijkbare systemen alleen maar bezig zijn met het stabiliseren van de smartphone, neemt de DJI Cosmo Mobile 2 een deel van de bediening over. Zo is het onder anderen mogelijk om de zoom te bepalen.

Ook bijzonder is de mogelijkheid om de Osmo 2 zelf panorama foto’s te laten maken. De DJI Osmo 2 zal zelfstandig de camera in de juiste posities zetten. Er zit ook een powerbank functie in zodat je tot 15 uur extra kunt filmen en er zijn mogelijkheden voor timelapse en hyperlapse video.

DJI Ronin-S

De DJI Ronin-S is ontwikkeld voor het stabiliseren van zwaardere camera’s. Van systeemcamera’s tot complete DSLR’s. De Ronin-S laat het ook toe de camera te bedienen vanaf het handvat. Bovendien is de camera boven de Ronin-S gepositioneerd zodat de viewfinder vrij blijft. Via modules zijn de mogelijkheden verder te vergroten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.