GadgetGear.nl

CES: Bang & Olufsen intrgreert Google Assistant en Apple AirPlay 2

Bang & Olufsen laat tijdens de CES zien vol mee te gaan in de nieuwste trends binnen het smart home. Het iconische audiomerk wist twee grote aankondigingen te doen op het gebied van productondersteuning.

Apple AirPlay 2

Bang & Olufsen traps af met de ondersteuning voor Apple AirPlay 2. Daarmee zijn de speakers van Bang & Olufsen aan te sturen via Siri. In totaal worden tien Bang & Olufsen speakers via een firmware update geschikt gemaakt voor gebruik met Apple AirPlay 2.

De speakers die geschikt worden voor Apple AirPlay 2 zijn de Beoplay A6, A9 mk2, M3, M5, BeoSound 1, 2, 35, Core, Essence mk2, Shape en Eclipse. Deze update staat gepland vlak na de officiële release van Apple.

Google Assistant

Nog interessanter wordt het met de ondersteuning van Google Assistant op de speakers van Bang & Olufsen. Het is nu al mogelijk om via een Google Home speaker een Bang & Olufsen speaker aan te sturen, maar Bang & Olufsen gaat de hard- en software voor Google Assistant direct in haar speakers inbouwen.

Producten met Google Assistant zijn nog niet aangekondigd. Deze verwachten we pas rond de IFA van dit jaar (september). De kans is groot dat bet B&O Play label eerst met de technologie aan de slag gaat alvorens grote speakers worden uitgerust met de virtuele assistent.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten