GadgetGear.nl

Bluboo S2 brengt de flip-over camera terug

Vivo heeft nog maar net laten zien dat het vingerafdrukken kan scannen van onder het display van haar smartphones of de eerste concurrent heeft ook al een model klaar. Maar de Bluboo S2 heeft nog een leuke feature.

Net als bij de Android smartphone van Vivo, zal de Bluboo de nieuwe vingerafdrukscanner bevatten. Ook Bluboo plaatst deze onder het 5,99 inch display en waarschijnlijk gaat het om exact dezelfde scanner van Synaptics. Hierdoor is Bluboo in staat het display nog groter te maken.

Één van de grote problemen met smartphones waarop het display vrijwel de gehele voorkant moet bedekken is de positie van de camera. Plaats je die naar onder is dat wel heel mooi, maar niet handig. Gebruikers moeten dan het toestel ondersteboven houden als ze niet al teveel onderkin willen laten zien. Bluboo lost dit creatiever op.

Het toestel krijgt nog maar één camera, aan de achterkant. Deze krijgt een scharnier waardoor de camera ook voor selfies en videogesprekken gebruikt kan worden. Slim! Bluboo zal de Bluboo S2 voorzien van een 21 megapixel Sony IMX230 beeldsensor laten zien.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten