Heb jij met de kerst een nieuwe smartphone gekregen? Dan hebben wij de tien leukste en handigste apps om jouw smartphone of tablet meteen mee te vullen. Natuurlijk hebben we alleen apps gekozen die op beiden werken. 

Camscanner

Of je nu werkt of studeert, het kan handig zijn om documenten te scannen. Bij Huawei smartphones zit standaard een document scanner in de app verwerkt (ook geweldig tijdens presentaties). Met CamScanner maak je simpelweg een foto waarna de app deze keurig strak trekt.

De app maakt gratis standaard scans. Voor een paar euro per maandkrijg je OCR ondersteuning. Dan worden gescande teksten ook echt teksten die je kunt bewerken. Handig!

Downloaden: Android | iOS

IFTTT

If this then that (IFTTT) is één van de belangrijkste apps voor wanneer je smart home apparaten in huis hebt, maar daar stopt het niet. IFTTT werkt namelijk ook met apps en smartphones. Je kunt dus ook taken op jouw smartphone automatiseren. Denk aan notificaties als bepaalde apps een flinke korting krijgen of het starten van Google Maps op het moment dat je naar een belangrijke afspraak toe moet.

Downloaden: Android | iOS

Dropbox

Cloud opslag is altijd handig. Dropbox was één van de eersten die dit aanbood. Het is een enorm handige manier om data tussen apparaten te verplaatsen of download links naar anderen te sturen.

Downloaden: Android | iOS

Monument Valley 2

De eerste Monument Valley kreeg een enorme boost toen Kevin Spacey de game speelde in House of Cards. De intens sterke puzzelgame heeft inmiddels een vervolg gekregen en Monument Valley 2 maakt ook optimaal gebruik van de grote schermen van tablets.

Downloaden: Android | iOS

Hidden Folks

Vroeger fan geweest van Waar is Wally (Where is Waldo)? Met de app Hidden Folks is er nu een versie voor volwassenen. Met ongelofelijk gedetailleerde tekeningen mag je ook in deze game op zoek naar bepaalde karakters. Ook dit is een game die echt prachtig is op het display van een tablet. Succes met zoeken!

Downloaden: Android | iOS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.