GadgetGear.nl

Review: Disney Star Wars Death Star Moodlight


Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Disney Star Wars Death Star Moodlight met 0.5 sterren.

The Good
  • Qua vorm is het wel de Death Star

The Bad
  • Geen USB adapter
  • Triest snoertje
  • Zichtbaar knoeiwerk met lijm
  • Nauwelijks aandacht voor details

Disney Star Wars Death Star Moodlight kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Anno 2017 lijkt het Star Wars merk geen benchmark meer voor kwaliteitsmerchandising. Disney lijkt het merk als een ware pooier tot de laatste cent leeg te knijpen. Opnieuw zien we een kwalitatief uitermate teleurstellend product in de winkelschappen verschijnen in de vorm van de Star Wars Death Star Moodlight.

Unboxing

Meteen met de unboxing gaat het al fout. Als ouder ben je meteen je smartphonelader aan je kind kwijt. Producent Paladone Products uit het VK lijkt er alles aan te doen om op kosten te besparen. De lamp wordt vergezeld door een goedkope USB kabel die niets aan de sfeer toevoegt en een USB adapter zit er niet bij. Dat speelgoed veelal zonder batterijen komt snappen we, maar deze vorm van bezuinigen is behoorlijk schaamteloos. De handleiding onderstreept nog eens dat het echt een product is voor aan de computer of aan een adapter die er niet bij zit.

Design

Op de verpakking ziet de Star Wars Death Star Moodlight er echt heel tof uit. Alle lijnen van de Death Star lijken op te lichten ten opzichte van de vlakken van de lamp. Of in ieder geval een heel stuk feller te zijn.

De lamp staat op een voer met een geveerde schakeling. De voet is van transparant plastic waardoor je de veer ziet zitten.

Zet je de Star Wars Death Star Moodlight aan, dan zie je dat het plastic vrijwel overal even dik is. De lijnen lijken wel wat lichter dan de vlakken, maar het verschil is klein. Wel is de verlichting egaal. Nouaja…

De Disney Star Wars Death Star Moodlight bestaat duidelijk uit twee plastic mallen. Je ziet rondom een horizontale naad lopen. Niet heel erg, ware het niet dat de lijm die gebruikt is, licht tegenhoudt. Dat is ook niet heel erg, ware het niet dat de lijm nogal ongelijk is aangebracht. Nog lelijker is dat er duidelijk met lijm geknoeid is in de bol. Ook dit is zichtbaar.

Functioneel

Aan- en uitzetten verloopt door simpelweg de bol in te drukken. Simpel, maar effectief wat mij betreft. Zeker handig voor kinderen. Verder valt er niets te vertellen over de Disney Star Wars Death Star Moodlight van Paladone Products.

Conclusie: Disney Star Wars Death Star Moodlight

Mijn zoontje van vijf vindt de Star Wars Death Star Moodlight echt een heel tof ding. Als vader kijk ik er anders naar. De Disney Star Wars Death Star Moodlight is een schaamteloos trieste manier om op de fanbase van het legendarische Star Wars in te spelen. Dit is al het derde Star Wars product dat we dit jaar hebben getest dat kwalitatief enorm teleurstellend is. Hier gaat het echt om geld verdienen.

Disney Star Wars Death Star Moodlight kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.