Het Californische Hex heeft afgelopen week een nieuwe, bijzondere lijn met smartphone covers gelanceerd. Het bedrijf is een samenwerking met Disney aan gegaan om een lijn van Luxe Star Wars covers op de markt te brengen.

De covers van Hex vallen op door het materiaalgebruik van het bedrijf. De covers zijn netjes van leder gemaakt en de iconische beelden van Star Wars zijn hierin gedrukt. De covers worden zo multifunctioneel mogelijk gemaakt door bijvoorbeeld ruimte te geven aan credit cards en visitekaartjes. De smartphonehouders in de covers worden in Duitsland gemaakt van polycarbonaat.

Helaas voor Android gebruikers, Hex heeft deze serie covers exclusief voor de Apple iPhone ontwikkeld. De covers zijn er voor de iPhone 7, de iPhone 7 Plus, de iPhone 8, de iPhone 8 Plus en de iPhone X.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.