GadgetGear.nl

HEX lanceert exclusieve lijn Star-Wars covers voor de iPhone

Het Californische Hex heeft afgelopen week een nieuwe, bijzondere lijn met smartphone covers gelanceerd. Het bedrijf is een samenwerking met Disney aan gegaan om een lijn van Luxe Star Wars covers op de markt te brengen.

De covers van Hex vallen op door het materiaalgebruik van het bedrijf. De covers zijn netjes van leder gemaakt en de iconische beelden van Star Wars zijn hierin gedrukt. De covers worden zo multifunctioneel mogelijk gemaakt door bijvoorbeeld ruimte te geven aan credit cards en visitekaartjes. De smartphonehouders in de covers worden in Duitsland gemaakt van polycarbonaat.

Helaas voor Android gebruikers, Hex heeft deze serie covers exclusief voor de Apple iPhone ontwikkeld. De covers zijn er voor de iPhone 7, de iPhone 7 Plus, de iPhone 8, de iPhone 8 Plus en de iPhone X.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten