De LG Styler is alweer een jaar of twee op de markt en krijgt nu een nieuwe uitvoering. De LG Styler familie editie. Deze nieuwe uitvoering van de LG Styler biedt nog meer ruimte en integreert in het smart home.

De nieuwe uitvoering van de LG Styler biedt capaciteit aan zes kledingstukken. Het apparaat is gemaakt voor delicate kleding als lingerie, maar kan nu ook de knuffels van de kinderen verzorgen. Bovendien kan de broekenpers nu grotere broeken persen. Ideaal voor iedereen met een maatje meer.

De LG Styler Familie Editie maakt gebruik van WiFi. Met de bijbehorende app kun je het programma afstemmen op de inhoud van de LG Styler. Nog gemakkelijker is dat je kleding van NFC tags kunt voorzien. Door die te scannen kan de LG Styler zelf het juiste programma selecteren.

kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.