CES: LG presenteert grotere uitvoering van de LG Styler

LG Styler kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

De LG Styler is alweer een jaar of twee op de markt en krijgt nu een nieuwe uitvoering. De LG Styler familie editie. Deze nieuwe uitvoering van de LG Styler biedt nog meer ruimte en integreert in het smart home.

De nieuwe uitvoering van de LG Styler biedt capaciteit aan zes kledingstukken. Het apparaat is gemaakt voor delicate kleding als lingerie, maar kan nu ook de knuffels van de kinderen verzorgen. Bovendien kan de broekenpers nu grotere broeken persen. Ideaal voor iedereen met een maatje meer.

De LG Styler Familie Editie maakt gebruik van WiFi. Met de bijbehorende app kun je het programma afstemmen op de inhoud van de LG Styler. Nog gemakkelijker is dat je kleding van NFC tags kunt voorzien. Door die te scannen kan de LG Styler zelf het juiste programma selecteren.

LG Styler kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events