Somfy’s Tahoma smart home platform werkt nu met Sonos

Sinds Sonos als eerste grote multiroom speakermerk een API heeft vrijgegeven voor integratie in smart homes, lijkt het voor de wind te gaan. Met Tahoma is er wederom een groot Smart Home systeem dat met de speakers overweg kan.

De Somfy Tahoma is een smart home systeem ontwikkeld om zelf, gemakkelijk aan te brengen in de bestaande woningbouw. Somfy doet vanaf het begin al hard haar best om Tahoma met zoveel mogelijk andere systemen te laten samenwerken. De speakers van Sonos horen hier ook bij.

Met de integratie is het niet alleen mogelijk om automatisch alle speakers uit te zetten wanneer je het huis verlaat, maar ook om scenes te maken waarbij bepaalde playlists worden geactiveerd. Zo kun je in één actie de sfeer in huis helemaal naar jouw eigen hand zetten.

Naast integratie met Sonos werkt Tahoma ook samen met IFTTT, Philips Hue, Google, Nest, Fitbit, BMW en Slack.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram