Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Verschrikkelijke Ikke 3 met 4.5 sterren.

The Good
  • Humor voor kinderen en ouders
  • Goed verhaal
  • Veel leuke extra's

Verschrikkelijke Ikke 3 kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Na een vrolijk uitstapje met The Minions, zijn Gru en zijn Lucy en dochters Margo, Edith en Agnes terug. Terwijl de snode plannen van Gru op een laag pitje staan, wordt hij al snel geconfronteerd met twee grote problemen.

Ten eerste wordt hij ontslagen bij de anti-schurken vereniging. Hij heeft als speciaal agent topcrimineel Balthazar Bratt laten ontsnappen. Ten tweede, Balthazar is duidelijk een grotere crimineel dan hij is. En dat is niet heel goed voor zijn ego. En oja, er was nog iets… Gru heeft een broer. Met haar, maar met net wat minder herseninhoud en de broertjes krijgen al snel zin om Balthazar te overwinnen.

De grote ster in Verschrikkelijke Ikke is zonder twijfel Balthazar Bratt. In ieder geval voor mij als ouder. Deze superschurk heeft humor en vooral een goed gevoel voor muziek. Terwijl Pharrell’s Happy nog door mijn hoofd dreunt, trekt Balthazar de ene na de andere klassieker uit de kast.

De film ziet er opnieuw echt geweldig uit. De meest rare karakters wisselen elkaar af in de meest bizarre voertuigen met regelmatig een knipoog naar de wereld van de echte grote mensen ;-). De film is afgemixt in Dolby Audio, DTS Master Audio, DTS Digital Surround en DTSX.

Extra’s

Natuurlijk levert Universal deze familiefilm perfect af. Niet alleen met een UV code zodat je de film op vrijwel ieder apparaat kunt downloaden, maar ook door een enorm leuke minifilm aan de Blu-Ray toe te voegen. Daarnaast kunnen kinderen nog de verschillende Minion momenten bekijken en heel veel informatie vinden over het maken van Verschrikkelijke Ikke 3.

Conclusie Verschrikkelijke Ikke 3

Een goede familiefilm levert genoeg verhaal en grappen voor de jongste en de oudste kijkers in het gezin. Zo ook bij Verschrikkelijke Ikke. Zelfs met de Nederlandse stemmencast is de film heerlijk om te kijken. Dit is hoe het moet.

Verschrikkelijke Ikke 3 kopen
→ Check de laagste prijs bij Bol.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.