Review: Star Wars FORCE LINK Kylo Ren’s TIE Silencer & de FORCE LINK Startset

May the Force be with you! Een autheniek gezegde die met de Force Link dichterbij komt dan je ooit hebt gezien. Hier bij GadgetGear reviewen we de Star Wars Force Link Kylo Ren’s TIE Silencer (ruimteschip) en de Force Link Startset.

Star Wars is geweldig. Dat weten al heel wat generaties en met de Force Link speelgoedlijn betrekken we de jongsten (4+) onder ons bij dit stukje cultureel erfgoed. Force Link is een draagbare armband op batterijen (AAA) die reageert op Force Link speelgoed. De armband bevat technologie om verlichting, sound effects en zinnetjes in Force Link-geactiveerde figuren en voertuigen zoals de TIE Silencer te activeren.

Unboxing

Als eerste unboxen we de Force Link Startset. Hier vinden we de Force Link Armband die uit één geheel bestaat, daarnaast het Kylo Ren actie figuur met cape en light saber. In de armband gaan vier triple A batterijen.

Daarna unboxen we de Force Link Kylo Ren’s TIE Silencer. Deze bestaat uit meer stukken die allemaal zonder schroevendraaien in elkaar te klikken zijn. In de unboxing video heb ik het over in elkaar schroeven, maar dat bleek helemaal niet nodig. Gewoon klik, klak en spelen maar! In de TIE Silencer verpakking vindt je het vliegtuig in vier delen. Twee vleugels, het middenstuk van het vliegtuig en het achterstuk. Daarnaast vinden we Kylo Ren zonder pak, in gewone kleding met een light saber.

Force Link Startset

Force Link brengt het universum tot leven! Met Force Link, een nieuw interactief speelsysteem van Hasbro waarmee kinderen de geluidseffecten en zinnetjes uit de Star Wars films in handen hebben, creëren kinderen de avonturen uit het verre, verre melkwegstelsel helemaal zelf!

Het gave aan de Force Link is dat de armband direct al heel tof staat. Je voelt je een strijder en dat gevoel wat aangescherpt als je een actiefiguurtje of voertuig vastpakt. Wanneer je Kylo Ren vasthoudt terwijl de je Force Link draagt, begint hij direct te (in het Engels) te praten. Hij heeft een aantal zinnetjes uit de film en wat zwart gevecht sound effects.

De armband is echt voor een kinderarm bedoelt en werkt minder prettig bij een volwassene omdat bij de kids het speelgoed en de armband dichterbij elkaar zitten. Bij mij zit er natuurlijk een groot stuk arm en hand tussen wat de verbinding niet ten goede komt. Het is gewoon heel slim gevonden van Hasbro dat wanneer je Kylo Ren vastpakt hij pas echt begint met praten. Heel tof! Dat maakt het spelen van een hele andere dimensie.

TIE Silencer

Het Tie Silencer vliegtuig is geweldig. De vleugels zijn van een minder schadegevoelig materiaal dat wat rubber heeft zodat het tegen een stootje kan. De cockpit kan open en Kylo Ren kan er gemakkelijk in plaatsnemen. Als je het vliegtuig vastpakt met één hand, dan is het niet te zwaar voor een kind en goed in evenwicht te houden. Dat is nodig, want bij het vastpakken beginnen de sound effects van een rondrazend ruimteschip meteen af te spelen. Direct speelplezier!

Aan de zijkanten van het schip bevinden zich rakettenwerpers die je kunt inklikken en verstopppen. Wanneer je op de knop bij de cockpit drukt ploppen ze uit hun schuilplaats tevoorschijn en een tweede druk op de knop schieten ze echt weg! Ja, ze schieten!

Draag Force Link armband met de TIE Silencer om verlichting, geluiden en zinnetjes in te activeren! Met Force Link brengen kinderen hun favoriete Star Wars avonturen écht tot leven!

Meer Force Link

Force Link draagbare technologie activeert beweging-gestuurde zinnetjes, verlichting en geluiden in meer dan 30 speelgoedproducten! Als kinderen hun Force Link draagbare technologie om hebben en de inbegrepen 10 centimeter grote, op de film geïnspireerde Star Wars Kylo Ren figuur oppakken, kunnen ze authentieke zinnetjes en geluiden activeren! Force Link is compatibel met alle figuren, voertuigen, speelsets en andere producten in de Force Link lijn. De producten zijn elk afzonderlijk verkrijgbaar.

Conclusie

De Hasbro Force Link TIE Silencer en de Force Link Startset zijn een onmisbare combinatie als je echt wil genieten van een nieuw soort Star Wars speelgoed. De soundeffects van de TIE Silincer zijn écht geweldig en nodigen direct uit tot avonturen beleven. De Force Link armband staat superstoer en geven actiefiguurtjes die het normaal van de verbeelding moesten hebben opeens een eigen leven.

De Force Link combinatie in deze review is een echte SinterKerstip!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jeroen beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Prachtig afgewerkt speelgoed
  • Geweldige sound effects
  • De fantasie van de kids wordt extra gestimuleerd

THE BAD

  • Geen
Jeroen
Jeroen: Redacteur en manusje van alles. | Cars | Gadgets | Home & Cooking | Redactie: Jeroen.rottier@gadgetgear.nl | Prive: info@jeroencornelis.nl

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram