GadgetGear.nl

Review: MrHandsFree Smart Car Splitter Plug


Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de MrHandsFree Smart Car Splitter Plug met 5 sterren.

The Good
  • Netjes qua design
  • Vier USB poorten
  • Enorm vermogen

The Bad

Het lijkt een simpel product dat je op iedere hoek van de straat tegenkomt maar… schijn bedriegt. Uit België komt een wel heel bijzondere USB lader voor in de auto. Niet alleen omdat er vier poorten op zitten, maar omdat deze USB lader ook een enorme capaciteit met zich meebrengt.

Unboxing

De unboxing van de MrHandsFree Smart Car Splitter Plug stelt natuurlijk helemaal niets voor. De 12v adapter zelf en een handleiding, meer zit er niet in het kleine doosje. Had je iets anders verwacht? Ik niet.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Design

Het is moeilijk accessoires voor het dashboard te maken die in iedere auto er goed uitzien. Toch heeft MrHandsFree aardig haar best gedaan op deze adapter. Zwart en grijs wisselen elkaar af waarbij het grijze deel de illusie geeft van aluminium te zijn. Dat ziet er gewoon heel netjes uit.

Capaciteit

De MrHandsFree Smart Car Splitter Plug beschikt over vier USB poorten waarvan één USB-C plug. De totale laadcapaciteit van deze 12v adapter ligt op maar liefst 10 ampère. Daarvan is 3 ampère beschikbaar op de rode USB poort voor Qualcomm QuickCharge 3 apparaten. Op de USB Type-C poort is ook 3 ampère beschikbaar voor QuickCharge 3.0 ondersteunende smartphones en tablets. De twee overige USB poorten moeten het met 2 ampère per poort doen. Wat nog steeds meer is dan we normaal zien in de wereld van de USB laders. Smart IC ondersteuning voorkomt het overladen van apparaten die zijn aangesloten.

Conclusie: MrHandsFree Smart Car Splitter Plug

Qua gebruikservaring valt er niet veel over de MrHandsFree Smart Car Splitter Plug te zeggen. Hij doet gewoon wat hij moet doen en hij ziet er netjes uit. Van puntenaftrek is dus geen spraken. Het is gewoon een handige USB lader.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten