Review: MrHandsFree Smart Car Splitter Plug

Het lijkt een simpel product dat je op iedere hoek van de straat tegenkomt maar… schijn bedriegt. Uit België komt een wel heel bijzondere USB lader voor in de auto. Niet alleen omdat er vier poorten op zitten, maar omdat deze USB lader ook een enorme capaciteit met zich meebrengt.

Unboxing

De unboxing van de MrHandsFree Smart Car Splitter Plug stelt natuurlijk helemaal niets voor. De 12v adapter zelf en een handleiding, meer zit er niet in het kleine doosje. Had je iets anders verwacht? Ik niet.

Design

Het is moeilijk accessoires voor het dashboard te maken die in iedere auto er goed uitzien. Toch heeft MrHandsFree aardig haar best gedaan op deze adapter. Zwart en grijs wisselen elkaar af waarbij het grijze deel de illusie geeft van aluminium te zijn. Dat ziet er gewoon heel netjes uit.

Capaciteit

De MrHandsFree Smart Car Splitter Plug beschikt over vier USB poorten waarvan één USB-C plug. De totale laadcapaciteit van deze 12v adapter ligt op maar liefst 10 ampère. Daarvan is 3 ampère beschikbaar op de rode USB poort voor Qualcomm QuickCharge 3 apparaten. Op de USB Type-C poort is ook 3 ampère beschikbaar voor QuickCharge 3.0 ondersteunende smartphones en tablets. De twee overige USB poorten moeten het met 2 ampère per poort doen. Wat nog steeds meer is dan we normaal zien in de wereld van de USB laders. Smart IC ondersteuning voorkomt het overladen van apparaten die zijn aangesloten.

Conclusie: MrHandsFree Smart Car Splitter Plug

Qua gebruikservaring valt er niet veel over de MrHandsFree Smart Car Splitter Plug te zeggen. Hij doet gewoon wat hij moet doen en hij ziet er netjes uit. Van puntenaftrek is dus geen spraken. Het is gewoon een handige USB lader.

Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de met 5 sterren.

THE GOOD

  • Netjes qua design
  • Vier USB poorten
  • Enorm vermogen

THE BAD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.