Review: Kids Media Water Bomb

We hebben weer een heerlijke techtoy voor de feestdagen; de Kids Media Water Bomb. Een nieuw spel waarmee we allemaal thuis de cadeauronde van ‘Ik hou van Holland’ kunnen spelen.

Unboxing

De unboxing stelt niet zo heel veel voor. Een handleiding, de Kids Media Water Bomb en een trechtertje zitten in de doos. Alleen batterijen heb je dan nog nodig, die moet je zelf even regelen.

Het doel

Net als in de cadeauronde van ‘Ik hou van Holland’ gaat het bij Kids Media Water Bomb om het onverwachte moment; het moment dat hij explodeert. Confetti in zo’n product stoppen is natuurlijk wat lastig, dus dit hebben ze opgelost met water. Zes kleine spuitmondjes pompen een heel klein waterstraaltje naar buiten. Net genoeg om niet nat te willen worden ;-). Doordat het moment dat hij afgaat onvoorspelbaar is, blijft het lang leuk om met Kids Media Water Bomb te spelen.

Design

Qua design is de Water Bomb echt een enorm leuk product. Niet alleen qua vorm, maar ook omdat het ‘lont’ van knipperende LED’s is voorzien. Iets waardoor het spel in deze donkere feestmaand zeker zal opvallen.

Daar zit ook de grootste zwakte in het design. Kan het lont klappen opvangen wanneer iemand de Kids Media Water Bomb laat vallen? Zeker met water erin, is de bom wat zwaarder. Het lijkt erop dat de constructie aardig goed is. We hebben hem een aantal keer van doorgeefhoogte laten vallen op onze stenen vloer, en de Kids Media Water Bomb doet het nog steeds. Toch vraag ik me wel af of het niet slimmer was geweest het lont van flexibel siliconen te maken.

Een waterprobleem?

Tsjah, en daar sta je dan. Met jouw waterspel in de woonkamer. Ik snap het als je meteen denkt dat dit het verkeerde seizoen is en ja… die twijfel is misschien lastig weg te nemen. Zeker met een mooie flatscreen aan de muur en een laminaatvloertje op de grond.

Met een beetje voorbereiding hoeft spelen in de woonkamer geen enkel probleem te zijn met de Kids Media Water Bomb. Dat laminaatvloertje trekt echt niet meteen krom, dus leg een handdoek in de buurt. En in mijn ervaring komt het straaltje ook niet verder dan een halve meter. Dus als je de speelplek een beetje goed uitzoekt, is dit een prima spel voor deze feestdagen en van de zomer kun je hem altijd nog in de tuin spelen.

Conclusie: Kids Media Water Bomb

Ik geef het toe. Het is een beetje eng om dit spel voor het eerst binnenshuis te spelen, maar in de praktijk kan het prima. Gewoon wat gezond verstand, dan is er niet zo heel veel aan de hand. Verder is Kids Media Water Bomb gewoon één bommetje vol spanning en plezier. Zeker ook voor jonge kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Leuk ontwerp
  • Lekker spannend
  • Lekker simpel

THE BAD

  • Komt kwetsbaarder over dan hij daadwerkelijk is
  • Water in de huiskamer is iets waar je even rekening mee moet houden, maar dan komt het goed
Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram