GadgetGear.nl

Review: Homeland Seizoen 6 (DVD)


Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de Homeland Seizoen 6 met 4.5 sterren.

The Good
  • Het verhaal begint weer lekker spannend te worden
  • De cast blijft enorm sterk

The Bad

Homeland Seizoen 6 kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Ik geef het toe. De eerste drie seizoenen van Homeland waren ijzersterk. Sinds die tijd probeert de serie een nieuwe richting te vinden met seizoenen waarin in één keer het belangrijkste verhaal wordt verteld. Maar dan is er het leven van Peter Quinn.

Het leven van Peter Quinn begon in het tweede seizoen van Homeland. Een persoon die door de CIA wordt ingezet om op te ruimen. Kille aanslagen uit te voeren in naam van vlag en vaderland. Een rol die zo lastig werd voor de CIA dat hij in seizoen 5 als ‘externe’ kracht aan de slag ging.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Daarbij werd zijn loyaliteit op de proef gesteld toen hij de opdracht kreeg om met Carrie af te rekenen. En op dat moment kreeg de kille moordenaar een menselijk gezicht. Gevoelens begonnen te spelen. Terwijl hij Carrie (Claire Danes) regelmatig het bed zag delen met anderen, bleek dat hij verliefd was geworden op onze favoriete, licht gestoorde CIA agente. Hoe ga je daar mee om?

Als ik zeg Quinn or die, dan weet je wel dat seizoen 6 eigenlijk draait om hoe de twee een weg in het leven proberen te vinden. Dat de twee daardoor in levensgevaar komen is natuurlijk iets dat ze niet kunnen voorkomen. Oja, en er is nog een andere verhaallijn. Een verhaallijn over de presidentsverkiezingen. In de wereld van Homeland wint de vrouwelijke kandidaat en dat brengt ook de nodige ellende met zich mee.

Extra’s

Fox voorziet de 4 DVD’s van 2 specials die best de moeite waard zijn. Zo krijg je meer te weten over hoe ze de serie in New York hebben opgenomen en hoe ze aan het worstelen zijn geweest met het emotionele verhaal van dit zesde seizoen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Conclusie: Homeland Seizoen 6 (DVD)

Na een redelijk soft vierde seizoen en een al heel wat sterker vijfde seizoen, lijken de schrijvers het weer te snappen. De wereld van Carrie wordt weer een stukje ingewikkelder en dat maakt het voor iedereen om haar heen een heel stuk spannender. Hoewel ik aan het einde niet goed weet hoe het nu verder moet (zelfde gevoel als eind seizoen 3), is dit zesde seizoen opnieuw een thrillride vol emoties en aanslagen. 10 uur lang puur genot.

Homeland Seizoen 6 kopen
→ Check de prijs bij Bol.com

Reageren

Roelof van Doorn

Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten