GadgetGear.nl

Panasonic lanceert de 80 megapixel Lumix G9

Met de Lumix G9 levert Panasonic een opvolger voor de GH5. Een nieuwe camera met een 20,5 megapixel Digital Live MOS-Sensor van 20,3 megapixel die in staat is om in High Resolution modus foto’s van 80 megapixel af te leveren.

Het opbouwen van een 80 megapixel foto gebeurt via Panasonic’s Multipixel Luminance Generation en Intelligent Detail Processing in combinatie met haar Venus engine. Met andere woorden, de pixels worden op een hele intelligente manier bijberekend.

Het toestel krijgt ook beeldstabilisatie vanuit de body waar een 5-assige sensor aanwezig is. Hierdoor is het mogelijk een tot 6,5 stops langere sluitertijd te gebruiken bij het schieten van plaatjes. Ga je filmen met deze body, film je netjes op 4K. Voor connectie met de smartphone of tablet kan het toestel met zowel 2.4GHz als 5GHz WiFi overweg.

De Panasonic Lumix G9 kopen

De Panasonic Lumix G9 body gaat een adviesprijs krijgen van € 1.699 en ligt in januari in de winkel.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten