GadgetGear.nl

Amazon komt met serie over The Lord of the Rings

Amazon komt vandaag met groot nieuws. Het Amerikaanse bedrijf lijkt een directe concurrent voor Game of Thrones te gaan brengen. Al is het misschien net iets schattiger. Amazon gaat een serie uitbrengen van The Lord of the Rings.

Amazon gaat de serie The Lord of the Rings als paradepaardje voor haar Prime videodienst inzetten, die ook in Nederland verkrijgbaar is. Amazon krijgt de wereldwijde rechten in handen van de serie die onder anderen door New Line Cinema zal worden geproduceerd.

Amazon heeft dusdanig veel vertrouwen in het project dat het meteen meerdere seizoenen heeft aangekocht. Daarnaast heeft Amazon ook getekend voor exclusiviteit op eventuele spin-offs van de The Lord of the Rings serie.

In The Lord of the Rings verkennen we opnieuw Middel-Aarde, maar nu in de tijd voorafgaand aan het verhaal van The Fellowship of the Ring en waarschijnlijk na The Hobbit. Zeer waarschijnlijk zal de serie 4K en HDR ondersteunen.

Reageren

Roelof van Doorn

Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten