GadgetGear.nl

Amazon komt met serie over The Lord of the Rings

Lukt het Amazon een Game of Thrones killer neer te zetten in een wereld zonder dames van plezier?

Amazon komt vandaag met groot nieuws. Het Amerikaanse bedrijf lijkt een directe concurrent voor Game of Thrones te gaan brengen. Al is het misschien net iets schattiger. Amazon gaat een serie uitbrengen van The Lord of the Rings.

Amazon gaat de serie The Lord of the Rings als paradepaardje voor haar Prime videodienst inzetten, die ook in Nederland verkrijgbaar is. Amazon krijgt de wereldwijde rechten in handen van de serie die onder anderen door New Line Cinema zal worden geproduceerd.

Amazon heeft dusdanig veel vertrouwen in het project dat het meteen meerdere seizoenen heeft aangekocht. Daarnaast heeft Amazon ook getekend voor exclusiviteit op eventuele spin-offs van de The Lord of the Rings serie.

In The Lord of the Rings verkennen we opnieuw Middel-Aarde, maar nu in de tijd voorafgaand aan het verhaal van The Fellowship of the Ring en waarschijnlijk na The Hobbit. Zeer waarschijnlijk zal de serie 4K en HDR ondersteunen.

Reageren