GadgetGear.nl

Xtorm lanceert de XW202 Wireless Fast Charging Pad (Qi) Freedom

Het Nederlands Xtorm heeft een nieuwe, draadloze lader uitgebracht. Het is een nieuwe generatie draadloze lader die smartphones en andere apparaten op een hogere snelheid kan opladen.

De XW202 Wireless Fast Charging Pad (Qi) Freedom kan een laadstroom van 10 watt genereren waardoor smartphones sneller worden opgeladen dan bij oudere generaties. Xtorm heeft haar best gedaan de draadloze lader zo vlak mogelijk te maken zodat deze zo min mogelijk opvalt.

De Xtorm XW202 Wireless Fast Charging Pad (Qi) Freedom kopen

De Xtorm XW202 Wireless Fast Charging Pad (Qi) Freedom gaat een adviesprijs krijgen van €39.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten