Arjan Olsder
Arjan Olsder

Samsung laat haar Bixby assistent ook op non-smartphones verschijnen

De kracht van Amazon Alexa is de enorme hoeveelheid apparaten waar de spraak assistent in zit. Deze populariteit komt vooral ook doordat Amazon haar assistent heeft vrijgegeven. Dit vrijgeven doet Samsung ook en Bixby 2.0 gaat nog verder.

Samsung heeft tijdens haar eigen developer conference in San Francisco aangekondigd dat Bixby 2.0 geschikt zal zijn voor huishoudelijke apparaten, televisies en slimme speakers. Daarmee gaat de spraak assistent een enorme vlucht maken.

Door Bixby open source te maken, hoopt Samsung dat de assistent snel op meer plekken terug te vinden is, maar vooral dat er meer integraties komen. De grootste handicap blijft dat de assistent alleen in het Engels en Koreaans werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.