GadgetGear.nl

Razer lanceert Electra V2 headsets

De Electra headset is al een goude ouwe, nu hebben ze hem een update gegeven en in twee varianten!

De twee modellen zijn herzien en goed geprijst. Voor onder de €70,00 heb je al een Electra V2, hetzij met USb of 3,5 mm variant. Beiden hebben andere voordelen. De 3,5 mm variant is met een tientje wel goedkoper dan de USB.

Zo kun je de 3,5 mm variant ook gebruiken voor op je telefoon en tablet. De USB variant is meer dedicated aan de PC en komt met virtual 7.1 ondersteuning.

De beide Electra’s komen met 40 mm drivers, comfortabele oor- en hoofdkussens, en de USB variant ook met verlichting. Bij beiden Electra’s kan de microfoon eraf om meer nadruk te leggen op het veelzijdige gebruik.

Specificaties

 • Frequentierespons: 20 Hz – 20 kHz
 • Impedantie: 32 ± 15% Ω
 • Gevoeligheid: 115 ± 3 dB
 • Maximaal ingangsvermogen: 50 mW
 • Drivers: 40 mm met neodymium magneten
 • Snoerlengte: 1,3 m
 • Gewicht: 294 g
Microfoon (verwijderbare microfoonarm)
 • Frequentierespons: 100 Hz – 10 kHz
 • Signaal-ruisverhouding: ≥ 50 dB
 • Gevoeligheid (bij 1 kHz): -41 ± 3 dB
 • Pick-up-patroon: unidirectioneel
Bedieningselementen op headset
 • Hoger/lager volume, microfoon dempen 

 

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten