Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Opzwellende batterijen teisteren de Apple iPhone 8

Na de Samsung Galaxy Note 7, lijkt de iPhone 8 het volgende slachtoffer van accuproblemen. Er blijken verschillende gebruikers te zijn waarvan de iPhone 8 uit elkaar is gedrukt door een opgezwollen accu.

De zwellende accu drukt het display vanuit het midden naar boven waardoor het hele frontpaneel lijkt los te komen aldus The Verge. Hoe groot het probleem precies is, is onbekend. Exploderende accu’s zijn in ieder geval nog niet gemeld. Apple heeft The Verge laten weten het probleem te onderzoeken. Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.