De OnePlus 5T wordt op 16 november gelanceerd in de VS

Amazon lijkt de verrassing van OnePlus een beetje te verknallen. Op een afbeelding op DealnTech zien we een aankondiging van een Amazon Exclusive launch live event op 16 november. De daadwerkelijke verkoopdatum staat inmiddels ook bij ze op de site, al was die van de slides afgehaald. 

Evan Blass lekte ook al wat mogelijke foto’s van de OnePlus 5T die in ieder geval laten zien dat het display een flinke aanpassing zal ondergaan. In China wordt de 18:9 beeldverhouding steeds populairder en dat lijken we ook bij OnePlus terug te zien. De voetnoot ‘Larger Display, Same footprint’ zou kunnen suggereren dat de chipset gelijk is gebleven. Niet vreemd, want Qualcomm heeft nog steeds geen snellere chipset gepresenteerd om de populaire Snapdragon 835 op te volgen.

Naar alle waarschijnlijkheid wordt de afstand tussen het display en de randen ook een stuk kleiner om zo beter te kunnen concurreren op design. Toch blijven het voor nu echt geruchten en moeten we kennelijk tot 16 november wachten voor we je de details kunnen vertellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.