Het zou dé tegenhanger worden voor Spotify en Apple Music, maar het lijkt niet te zijn gelukt. Al heeft Microsoft het meest gebruikte besturingssysteem en hoort de Groove mediaplayer daar bij, de aanmeldingen blijven kennelijk uit.

Gisteravond liet Microsoft op haar blog weten de streaming dienst van Groove Music te stoppen. Wel zal het mogelijk blijven om eigen muziek met de Groove apps af te spelen. De apps krijgen een update waarmee alleen het streaming deel zal verdwijnen. Dit zal rond 1 januari plaatsvinden.

Heb je een abonnement op Groove Music dat langer doorloopt dan 31 december, zal Microsoft je terugbetalen. De terugbetaling zal gelijk staan als de niet genoten tijd in het abonnement. Microsoft helpt je ook bij een eventuele overstap naar Spotify.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.