In 2015 begonnen we met een idee. In 2016 begonnen we met bouwen. In 2017 zijn we bijna klaar. Het Innovatieve Huis is het monsterproject van GadgetGear.nl waarbij we de belangrijkste innovatie in en rondom een slim huis in kaart brengen.

Van slimme verlichting tot überhandig gereedschap. Alles in en om Het Innovatieve Huis is doordacht door onze redactie en gelukkig waren er vele merken die met trots hebben meegewerkt. Sterker nog, ook nu blijven we nog nieuwe content toevoegen… maar in een nieuw jasje.

De site zoals deze in 2016 werd ontworpen werd vooral gebouwd om een proof of concept online te krijgen. Snel, simpel en net mooi genoeg. De afgelopen twee weken hebben we samen met creatief bureau digishock gewerkt aan een compleet nieuwe opzet die de uitstraling heeft die hoort bij de vele producten die we hebben getest en nog aan het testen zijn. Daarnaast geeft het nieuwe platform ons de ruimte om meer in te spelen op onze visie op innovatief bouwen en verbouwen.

Ook technisch heeft digishock het hele platform gelift. Het draait nu op een snellere server met SSL ondersteuning. Speelt beter in op mobiele gebruikers en is een stuk veiliger. Daarnaast zorgt het team van WebsiteNazorg.nl ervoor dat de site veilig en stabiel blijft. En ook zo’n samenwerking zien wij als een stuk innovatie.

Wil jij op de hoogte zijn van alle plekken in huis waar je kunt innoveren? Check dan www.hetinnovatievehuis.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.