Dit brengt Adobe Creative Cloud in 2017

Adobe heeft de nieuwe, grote update van Creative Cloud gepresenteerd. Creative Cloud is dé suite voor de digitale creatieveling. Wij praten je bij over de nieuwste mogelijkheden van het pakket.

Typekit

Adobe’s Typekit is een heerlijke verzameling van lettertypen. Maar niets is vervelender dan uren struinen om dat ene, juiste lettertje te vinden. Windows heeft daar zelf ook geen gemakkelijke tool voor. Dus heeft Adobe die zelf gemaakt. Typekit krijgt een visuele zoekfunctie waarmee de juiste letter veel sneller te vinden is.

Fotografie

Qua fotografie zijn de updates niet heel schokkend. Adobe heeft vooral gewerkt aan een snellere gebruikservaring in Lightroom CC en heeft nieuwe maskerfuncties aan Photoshop CC toegevoegd. Daarnaast bevat het abonnement nu een 1TB cloud storage abonnement.

De meest opvallande update qua beeldbewerking is niet voor Photoshop CC, maar voor een compleet nieuwe tool. Adobe Dimension CC. Een nieuwe tool waarmee je realistische 3D renders kunt maken. Geheel gericht op het maken van geloofwaardige en creatieve mockups.

Video

360-graden en VR zijn belangrijk in de nieuwe updates van Adobe’s videotools. Wat meteen opvalt is de nieuwe ondersteuning voor VR en 360-graden effecten en overgangen. Zo kunnen dat soort video’s van een veel professionelere montage worden voorzien. Ook bij GG maken we al regelmatig 360-graden video’s en zijn we blij met deze vorderingen.

Verder staat bij Adobe Premiere CC het samenwerken centraal. Hierdoor kun je tegelijkertijd aan video’s werken. Daarnaast wordt het gemakkelijker om tegelijkertijd verschillende projecten open te hebben en assets tussen deze projecten te delen. Ook hier is weer aandacht voor het werken met VR en 360-graden video’s.

Adobe Creative Cloud kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adobe Creative Cloud kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com