GadgetGear.nl

Intel schiet haar VR headset af

Het gaat niet al te best met Intel’s VR plannen. Het bedrijf heeft haar Project Alloy VR bril geschrapt. De Project Alloy zou het referentiemodel moeten zijn waarop partners alternatieve hard- en software konden produceren.

Het probleem voor Intel zit hem in haar partners. Die lijken simpelweg weinig interesse in de Project Alloy VR bril te hebben. Zo zijn Acer, Asus en Dell op dit moment vooral druk met het bouwen van AR brillen op basis van de technologie van Microsoft.

Hoewel Intel de Project Alloy hardware schrapt, blijft het bedrijf wel bezig met de ontwikkeling van VR en AR hardware.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten