Als het gaat om luchtreinigers is het vooral Dyson dat de laatste jaren flink lawaai wist te maken met haar Air Purifier series. Philips laat op de IFA zien dat het nog beter moet kunnen met haar Philips Air Purifier Series 2000i.

Het is niet voor niets dat de overheid al jaren adviseert om regelmatig te ventileren in huis. De lucht buiten is vaak vele malen gezonder dan de lucht binnen. Toch is het iets dat we met onze moderne huizen gemakkelijk over het hoofd zien. Hoewel de Air Purifier Series 2000i voor het zuurstofgehalte in huis niet heel veel kan betekenen, is er wel een enorme hoeveelheid andere problemen die deze ventilator uit de lucht plukt.

Of het nou om stofmijten, schimmels, pollen of dierlijke uitscheiding gaat, de Air Purifier Series 2000i lijkt het allemaal uit de lucht te trekken. Philips garandeert zelfs dat 99,97% van alle rotzooi met de Air Purifier Series 2000i gefilterd kan worden. Met heer kleurenring en een indexcijfer op het display bovenop laat de Air Purifier Series 2000i weten hoe schoon de lucht is. Bovendien heeft ook Philips een app gemaakt voor de luchtreiniger die de luchtkwaliteit inzichtelijk maakt. Met het filteren van deeltjes tot 0,00002 mm lijkt Philips zelfs veel verder te filteren dan de Dysons momenteel doen. Dyson blijft steken bij 0,0003 mm grote deeltjes. En die zijn al klein genoeg om niet meer door de longen gefilterd te kunnen worden, en dus direct in de bloedbaan komen. Ideaal dus ook om je tegen fijnstof te wapenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.