GadgetGear.nl

IFA: Motorola introduceert de Verve Cam Actioncam

Motorola heeft tijdens de IFA een bijzonder actioncam gepresenteerd. De ronde Motorola Vervecam is op allerlei manieren, op allerlei plekken te bevestigen. Daarnaast kan hij streamen in 4K. De Motorola Vervecam is waterdicht tot 25 meter, dus mag mee de zee in. Jouw avonturen daar kun je direct streamen via YouTube op 2,5k beeldresolutie met […]

Motorola heeft tijdens de IFA een bijzonder actioncam gepresenteerd. De ronde Motorola Vervecam is op allerlei manieren, op allerlei plekken te bevestigen. Daarnaast kan hij streamen in 4K.

De Motorola Vervecam is waterdicht tot 25 meter, dus mag mee de zee in. Jouw avonturen daar kun je direct streamen via YouTube op 2,5k beeldresolutie met 30 frames per seconde. De camera heeft een ingebouwde beeldstabilisator. Daarnaast komt er een berg aan accessoires op de camera op verschillende manieren te bevestigen.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.