GadgetGear.nl

IFA: Michael Kors introduceert smart en hybrid horloges

Van het merk Michael Kors mogen we de komende tijd twee interessante horloges verwachten. Het gaat om zowel twee volledige smartwatches op basis van Android Wear als twee hybride horloges die in ieder geval in staat zijn om notificaties weer te geven.

De nieuwe smartwatch van Michael Kors zal niet alleen op Android Wear draaien, maar in samenwerking met Google ook de nieuwe Google Assistant promoten. Bovendien zit er een leuke aanpassing op de software in waardoor je foto’s van Instagram kunt gebruiken als watchface op het horloge.

Sofie

Voor de vrouwen introduceert Michael Kors haar Sofie. Een smartwatch met een kleiner display. Het display loopt helemaal rond en heeft een resolutie van 320×320 pixels. Het display heeft een doorsnede van 1,19 inch. Voor de Michael Kors is een AMOLED display gebruik dat niet alleen relatief energiezuinig is, maar ook nog goed af te lezen is in de zon. Er zijn 8 opties in de afwerking van de horlogekast en de bandjes.

Grayson

De Michael Kors Grayson is het mannelijke model uit de serie. Deze heeft met 1,39 inch een veel groter display en met 454×454 pixels een grotere resolutie. Die resolutie is groter dan wat we momenteel in de gemiddelde smartwatch terugzien. Dit horloge komt met een kroon en twee actieknoppen.

Michael Kors komt ook met twee hybride horloges introduceren. Dit zijn klassieke horloges die wel verbonden zijn met de smartphone. Wanneer er notificaties zijn, schieten de wijzers naar een bepaalde stand en kunnen de horloges een trilalarm geven.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten