Het Franse Xoopar heeft tijdens de IFA een wel heel leuke serie mobiele speakers laten zien; de Xboy. De Xboy speakers zijn in diverse Franse designershops te vinden en maken langzaam hun oversteek naar het buitenland. Op de IFA werden de Xboy Glow en Xboy Mini Gold gepresenteerd.

De Xboy Glow is een stoer ventje van 110x96x119mm. Het is een bluetooth speaker die gebruik maakt va het relatief zuinige Bluetooth 4.2. Het is mogelijk om twee Xboy speakers aan elkaar te koppelen voor stereogeluid. Iedere Xboy heeft een vermogen van 5 Watt en een accuduur van 6 uur. Het is mogelijk om een microSD kaartje te plaatsen om daar vanaf muziek te spelen en de body is verlicht.

De Xboy Mini Gold is een heel ander verhaal. Die bevat geen verlichting in het lichaam, maar wel een selfie remote. Gewoon omdat de Xboy Mini Gold zelf ook graag op de foto staat. Omdat de verlichting uit de body is gehaald, komt deze terug in het gezicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.