IFA: De bijzondere Motorola Sphere

Als het om bijzondere designspeakers gaat, zijn er weinig merken die echt iets weten neer te zetten. Die echt origineel durven te zijn. De Motorola Sphere is eindelijk zo’n product dat opvalt. De combinatie van speaker en hoofdtelefoon die met elkaar versmelten.

De vraag hij een mooie hoofdtelefoon is, waar laat je die? Hoe hou je die mooi? Hoofdtelefoon standaarden die echt mooi zijn, zijn schaars. Door de hoofdtelefoon met een speaker te combineren lost Motorola dit op. Bovendien lanceert het zo met de Motorola Sphere een echte 2-in-1 oplossing en die combinatie is schaars.

De Motorola Sphere speaker bevat 2 8 watt speakers en een ingebouwde microfoon. Hij kan dus als speakerphone gebruikt worden. De hoofdtelefoon bevat 40mm audio drivers en heeft een accuduur van 22 uur. Hij wordt opgeladen wanneer hij op de speaker is geklemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram