AVM introduceert de FRITZ!Box 7590 DSL router

Er zijn nog steeds grote gebieden in Nederland waar glasvezel niet mogelijk is, of DLS simpelweg aantrekkelijker. Met de nieuwe FRITZ!Box 7590 komt AVM met een router die in staat is snelheden tot 300Mb te behalen.

Dit doet de FRITZ!Box 7590 door gebruik te maken van supervectoring VDSL-35b. Wanneer het DSL netwerk hier ondersteuning voor biedt zijn dit soort snelheden mogelijk. Naast gebruik op DSL lijnen, kan de FRITZ!Box 7590 ook gebruikt worden in combinatie met Coax en glasvezel. Op de 5GHz WiFi band behaalt de router een theoretische datasnelheid van 1.733Mb per seconde en 800Mb per seconde op 2.4GHz.

De FRITZ!Box 7590 komt met twee USB 3.0 poorten om de inhoud van USB sticks en externe HDD’s op het netwerk te delen. Daarnaast kunnen deze poorten gebruikt worden voor dongles en printers. Ook handig is dat je de status LED’s kunt dimmem, mocht de router voor afleiding in de studentenkamer of woonkamer zorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram