Er zijn nog steeds grote gebieden in Nederland waar glasvezel niet mogelijk is, of DLS simpelweg aantrekkelijker. Met de nieuwe FRITZ!Box 7590 komt AVM met een router die in staat is snelheden tot 300Mb te behalen.

Dit doet de FRITZ!Box 7590 door gebruik te maken van supervectoring VDSL-35b. Wanneer het DSL netwerk hier ondersteuning voor biedt zijn dit soort snelheden mogelijk. Naast gebruik op DSL lijnen, kan de FRITZ!Box 7590 ook gebruikt worden in combinatie met Coax en glasvezel. Op de 5GHz WiFi band behaalt de router een theoretische datasnelheid van 1.733Mb per seconde en 800Mb per seconde op 2.4GHz.

De FRITZ!Box 7590 komt met twee USB 3.0 poorten om de inhoud van USB sticks en externe HDD’s op het netwerk te delen. Daarnaast kunnen deze poorten gebruikt worden voor dongles en printers. Ook handig is dat je de status LED’s kunt dimmem, mocht de router voor afleiding in de studentenkamer of woonkamer zorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.